Vandrarhem Stockholm

Verkstad med rätt att göra bilservice i Sigtuna

Det spelar ingen roll vilket märke du har på din bil, om den är ny eller gammal, om det är diesel eller el. När du gör bilservice i Sigtuna klarar de av allt.

Varje bil kräver sin egen skötsel och service beroende på årsmodell och fabrikat. Därför behöver en modern verkstad ha tillgång till den senaste uppdaterade manualen från tillverkaren. De mesta sköts genom att man kopplar upp en extern dator mot bilens dator för att få information om vad som ska åtgärdas.

När du gör bilservice i Sigtuna är de mycket noggranna när de tar hand om bilen och ser till att allt fungerar som det ska. De har tillgång till alla bilmärkens programvaror och använder bara material av högsta kvalitet. Eftersom de vet att servicen är väl utförd kan de lämna ett års gratis assistansförsäkring.

Det är enkelt att lämna in bilen på bilservice i Sigtuna

Om du har en äldre bil måste du förmodligen själv hålla reda på när det är dags för nästa servicetillfälle. Bilar kan ha olika intervall mellan service men de senare årsmodellerna brukar “säga till” några hundra mil innan det är dags. Det är då du ska beställa tid.

Det är enkelt att beställa bilservice i Sigtuna. Det går att ringa men det enklaste kan vara att gå in på verkstadens hemsida, se vilka tider som är lediga och sedan boka en passande tid. Bilen kommer att få en komplett översyn och om de hittar brister kommer du att få reda på det.

15 May 2022