Vandrarhem Stockholm

Tandläkare med bra priser för 65+ i Sundbyberg

Oavsett hur gammal man är så är det viktigt att ta väl hand om sina tänder och därför kan man med en tandvårdscheck få ett rabatterat pris på undersökningen hos tandläkare i Sundbyberg.

Den svenska tandvårdsförsäkringen gör all tandvård billigare och har man inte fyllt 23 år så är den helt gratis. Det är ett väldigt bra utgångsläge för att man ska ha fina tänder under resten av sitt liv. Goda tandvårdsvanor skapar man oftast när man är yngre och det kommer man alltid att ha glädje av.

För att göra det lättare för den som bara har sin pension att leva på, har man dessutom en rabatterad undersökning för den som har en tandvårdscheck. Tänderna har ju varit med under ett långt liv och behöver kanske lite extra omsorg. Men tandvård i Sundbyberg ska vara tillgänglig för alla och därför försöker man hålla så låga priser som möjligt på alla behandlingar.

Tandläkare är utrustad för att kunna göra alla sorters tandvård i Sundbyberg

Kliniken i Sundbyberg har den senaste, moderna utrustningen och högutbildad personal för att kunna utföra alla sorters behandlingar. Behöver man akut tandvård så har man dessutom satt av tider för att kunna ta emot med kort varsel. Det enda man behöver göra är att ringa och beställa tid.

Alla behandlingar täcks av den svenska tandvårdsförsäkringen med högkostnadsskydd om man exempelvis behöver göra ett tandimplantat. Den viktiga förebyggande tandvården som görs av tandhygienisten är det ju bra om man lägger in i almanackan så att den blir regelbunden.

27 Jan 2022