Vandrarhem Stockholm

Städhjälp en underbar tjänst i Stockholm

Det finns så många anledningar till att skaffa städhjälp i Stockholm. Ibland vet man bara inte om det förrän det blir helt uppenbart att man behöver den.

Livet rullade på i full fart som vanligt. Marie arbetade som vårdpersonal på en nattpatrull i Stockholm. Där fanns inte en stunds vila och det blev många timmar i bil varje natt, när de besökte sina brukare som bodde utspritt i ett stort område. Ofta blev det extrajobb och hemmet blev lidande.

En ledig dag hade hon tid att se sig om i lägenheten. Det såg ut som en bomb slagit ned och det låg tvätt överallt. En stor disk som väntade, och när solen lyste in i hennes lägenhet kunde hon se dammet, som låg som en skir hinna över allt. Hon blundade och tänkte, jag behöver hjälp.

Städhjälp gav andrum

Senare på dagen kom Maries mamma Sigrid på besök och bad dottern att göra något åt sin situation. Marie, som visste att det såg hemskt ut, kunde inte annat än att hålla med. Hennes mamma hade varit lite före henne och tagit reda på en städfirma i Stockholm som hade städhjälp för hårt arbetande människor som Marie.

Nästkommande fredag när hon öppnade dörren till sin lägenhet luktade det rent. Väl inne såg hon alla rena ytor där inte en gnutta damm syntes. Tvätten hade hon själv lagt i tvättkorgen dagen innan så att de kunde städa ordentligt. Lycklig lade hon sig ner i soffan och bara var. Hon kunde inte komma ihåg när hon gjorde det sist. Läs mer om ett städföretag här: städhjalpstockholm.se

21 Jul 2022