Vandrarhem Stockholm

Smidig kontorsflytt i Stockholm

När man ska göra en kontorsflytt i Stockholm är det viktigt att det går smidigt. Tid är pengar, så en effektiv och noggrann flyttfirma krävs för jobbet.

It-företaget som Alex drivit i flera år hade växt ur sin kostym, det vill säga kontoret. Därför var det nu dags att flytta in i nya lokaler där mer utrustning och personal kunde få plats. Men hur gjorde man enklast för att inte förlora för mycket dyrbar tid?

Han undersökte olika möjligheter och hittade några flyttfirmor som han skulle kontakta för att se hur de jobbade. Men innan dess hade han satte en av de anställda på admin att göra lite research om flyttfirmorna. Det visade sig att alla gjorde kontorsflytt men det fanns en som stack ut lite extra i recensionerna.

Kontorsflytt gjord av riktiga proffs

Istället för att maila ringde Alex företaget som erbjöd Kontorsflytt Stockholm och bad om ett möte. Vilket bestämdes till följande måndag. Mötet var givande och flyttfirman kunde bistå med många tjänster. Det visade sig att de hade gjort liknande flyttar tidigare. Flytten skulle ske under en dag då personalen jobbade med uppgifter som kunde göras hemma.

Personalen skulle packa ner allt material. Möbler och annan monterades isär av flyttfirman. Allt som inte skulle med körde de till tippen. När allt var borta skulle de även ta hand om flyttstädningen. I andra änden skulle allt sättas ihop igen. Alex kunde inte vara mer nöjd med upplägget som visade sig bli effektivare än han hoppats på.

4 Jul 2022