Vandrarhem Stockholm

Sälja husbil eller ej – den som äger husbilen bestämmer

Sälja husbil är ett enkelt beslut för den som äger en husbil och har tröttnat på den. Särskilt lätt går det om du vänder dig till en erfaren husbilsförmedling.

Femton husbilssemestrar senare, och Agneta hade fått nog för länge sedan. Bengt fick säga vad han ville, husbilen skulle säljas. Men hon hade ingen som helst lust med att lägga ut den på annons. Dessutom ville hon inte att det skulle bli en långdragen försäljningsprocess. Valet var med andra ord rätt självklart.

Det var en professionell firma som gällde. Med erfarenhet av att göra snabba och trygga affärer med just husbilar. Gärna så snabb att Bengt inte skulle hinna komma tillbaka från sin jobbresa till Polen. Inte för att det egentligen spelade någon roll. Det var ju Agneta som ägde husbilen. Men ändå. Hon var inte upplagd för någon diskussion.

Sälja husbil görs lättast direkt till husbilsförmedlingen

Om du liksom Agneta vill sälja din husbil på ett enkelt och effektivt sätt, är det lämpligt att göra precis som hon gjorde. Kanske kan du ha lite mer samråd internt inom hushållet vad gäller försäljningen av era större egendomar, men till syvende och sist är det ju alltid den som äger husbilen som bestämmer. Vill ägaren sälja, kommer husbilen säljas.

Med hjälp av en professionell och erfaren husbilsförmedling kan du få hjälp att sälja husbilen snabbt och enkelt. Det allra enklaste är att sälja husbilen direkt till firman som arbetar med husbilsförmedling. Då kan du få pengar in på kontot direkt, utan väntetid på vidareförsäljningen.

1 Nov 2022