Vandrarhem Stockholm

Restaurang med smak av Medelhav i Vasastan

Det ligger en restaurang i Vasastan som förflyttar dig till sydligare breddgrader så snart du stiger innanför dörren. Färgerna, dofterna och atmosfären tar dig med på en resa utan biljett.

I det väldigt svenska och vackra området Vasastan i Stockholm ligger en restaurang som tagit med sig de genuina smakerna från Spanien. Ett rikligt urval av välgjorda tapasrätter tillsammans med en autentisk, varm atmosfär gör restaurangen till ett vattenhål för den som vill flytta söderut för ett par timmar.

Att maten blir så god beror naturligtvis på de skickliga kockarna som med äkta entusiasm lagar rätter med spanskt ursprung. Alla råvaror är av högsta kvalitet och i så stor utsträckning som möjligt ekologiskt odlade. Man vet att det som odlats med omsorg smakar bäst.

En restaurang i Vasastan med tapas för stora och små sällskap

Det är roligt att äta tillsammans med andra. Maten smakar bäst när man delar sin upplevelse. På en restaurang i Vasastan får man dessutom möjlighet att dela maten med en avsmakningsmeny. Från det stora utbudet av smårätter har man valt ut 14 olika som serveras på vackra fat och ställs upp på bordet.

Det är lika bra att ha gott om tid när man går till en restaurang i Vasastan för att äta tapas. Maten ska provsmakas, avnjutas och diskuteras. Det är så man gör i Spanien. Man låter måltiden bli ett sätt att umgås utan brådska. Visst äter man för att bli mätt men det är sällskapet, smaksensationerna, färgerna och diskussionerna som gör kvällen speciell.

20 Apr 2022