Vandrarhem Stockholm

Professionell flyttstädning i Stockholm med garanti

Sedan rutavdraget infördes är det inte längre särskilt dyrt att ta hjälp med flyttstädning i Stockholm. Men det gäller att anlita en seriös städfirma.

Tack vare rutavdraget har idag många fler möjlighet att ta hjälp med flyttstädningen. Det har gjort att antalet städföretag i Stockholm ökat kraftigt och så även konkurrensen. Men tyvärr är det inte alla städföretag som är seriösa eller vet hur en riktig flyttstädning ska gå till. Tyvärr finns det också städföretag som inte betalar sin personal ordentliga löner.

Ska man ta hjälp med flyttstädningen ska man anlita en städfirma som har utbildad personal och som följer Mäklarsamfundets riktlinjer. Ett sådant städföretag lämnar också garanti på sin städning och rättar snabbt till sådant som eventuellt blivit fel. De har också försäkringar som täcker om något skulle gå sönder eller skadas.

Priset på flyttstädning kan skilja sig mellan olika städföretag

Priset på flyttstädning kan variera en hel del och man ska därför ta in offerter från några olika städföretag och jämföra. Men då det är viktigt att städföretaget är seriöst kan man inte bara titta på kostnaden utan man måste också ta hänsyn till både villkor och referenser. Framförallt är det viktigt att det ingår städgaranti så att städfirman städar om ifall att städningen ändå skulle bli underkänd.

Bästa sättet att hitta en pålitlig städfirma är genom att fråga vänner, grannar eller mäklaren om tips. Städföretaget man anlitar ska givetvis också ha ett organisationsnummer. Har man detta är det enkelt att ringa Skatteverket och kontrollera att företaget inte har några obetalda skatter. Läs vidare om hur ett flyttföretag kan underlätta för dig här: stockholmflyttstädning.nu

4 Jul 2022