Vandrarhem Stockholm

När du behöver städning till ditt hotell!

Behöver du anlita städhjälp till ditt hotell i Stockholm? Den bästa städhjälpen är den firma som du anlitar och som arbetar självständigt. Det är då en firma som själva ser till att alla hotellrum blir just så snygga och städade att du som hotellägare blir nöjd och stolt över att erbjuda de hotellrummen för dina gäster. Då spelar kostnaden för städningen ingen roll. Själva hotellrummen är ju just det som du erbjuder och ska du kunna ta betalt för hotellrummen av dina gäster, vill de ju självklart få valuta för pengarna, eller hur?

Meningen är att om du ber om städhjälp ska du få den

Slitaget på rummen blir ju olika stort beroende på hur många gäster som du har – givetvis. Men även om du har färre gäster, när det inte är säsong för det, gäller det att rummen alltid är represenativa inför de nätter som du faktiskt har nattgäster, eller hur? Allt ska vara perfekt när det faktiskt dyker upp någon som vill ha nattlogi i ditt hotell. Då är det mycekt noga med vilka städare du anställer, om de är nogranna och städar bra. Det är viktigt med städare som ser som sin yrkesheder att arbeta noggrannt och verkligen sätta sin ära i att städa på rätt sätt och aldrig lämna ett hotellrum utan att det är skinande rent.

Fördelar med att anlita städfirma för hotellstädningen

Anställer du en egen kår för städningen av hotellet blir du arbetsgivare för en yrkeskår, som ska ha betalt, även när säsongen går ner. Många hotell får en ansträngd ekonomi, om det inte på något vis lyckas hålla hotellbeläggningen relativt jämnt fördelat under året. Då kan man hellre anlita en städfirma som tar på sig uppdrag att städa ditt hotell under de hektiska dagarna som det är full säsong. 

Var noga när du anlitar en städfirma för din hotellstädning

Anlitar du en städfirma som själva är arbetgivare för sina städare slipper du betala arbetsgivaravgiften och redovisar utgifterna som kostnader i stället per månad. Googla "städhjälp Stockholm" om det är i Stockholm som du behöver städhjälpen, annars skriver du in den ort där hotellet finns, om det är någon annanstans än i Stockholm. Leta efter någon som har tydliga rutiner för sin städning och ser till att deras anställda alltid följer samma punkter på en städlista så att de inte kan missa någon fläck och som kommer ihåg att städa allt till punkt och pricka. Läs mer här om en sådan stäfirma för din städhjälp i Stockholm på https://stadhuset.se

2 Oct 2018