Vandrarhem Stockholm

Markiser Stockholm - ett riktigt bra solskydd

Söker du efter ett effektivt och snyggt solskydd till din villa i Stockholm? I så fall är markiser verkligen att rekommendera. Många tror att markiser i Stockholm är ett sämre alternativ sett till att vårt klimat tar ut sin rätt och ger en kortare livslängd. En ganska dyr initial investering blir väldigt dyr då man summerar livslängden.

Sant är att markiser i Stockholm tidigare inte alls höll måttet. Lika sant är dock att dagens modeller definitivt gör det: den tekniska utvecklingen för både tyg och för exempelvis ställning och vevarm har gått framåt rejält under senare år. Markiser i Stockholm får, genom detta, samma fina livslängd som markiser i Rom, i Madrid eller på Kreta.

Tänk på detta inför köpet

Utöver den längre livslängden så är den stora fördelen med dagens markiser att de adderar det lilla extra till en villa. Du kan höja det estetiska uttrycket på din villa genom att montera markiser och du kan dessutom välja mellan olika former, storlekar, färger och mönster. Vill du ha en mer unik och mer personlig fasad så är markiser i Stockholm definitivt något som bidrar till detta. Det finns emellertid också några saker att tänka på inför ett köp. Vi radar upp några punkter:

  • Välj rätt återförsäljare. Att markiser numera ger en längre livslängd är en sanning med viss modifikation. Du måste välja rätt återförsäljare och säkerställa att just de markiser du köper är anpassade för vårt klimat.
  • Rätt montering. Att montera markiser ska alltid ske på ett fackmannamässigt sätt och det är inte ett projekt du själv hugger in på. Se alltid till att välja en professionell montering - och då gärna av den leverantör du väljer att köpa ifrån.
  • Garanti och underhåll. Se alltid till att du ges en garanti på både markiser och på den montering som skett. Utöver detta så kan du även försöka se över möjligheten till framtida service och underhåll av dina markiser. Du själv kan exempelvis göra det till en vana att tvätta av dina markiser - med ljummet vatten och såpa - i syfte att förlänga livslängden och för att hålla markiserna snygga. Service av exempelvis motor - om du valt en automatisk modell - blir viktig och den bör ske av sakkunnig personal.

Mer information kring markiser kan du hitta på denna sida: https://www.markisstockholm.nu/ 

27 May 2023