Vandrarhem Stockholm

Har du provat Hovs Hallar i Båstad?

Om du ännu inte har besökt Skåne, och den kända staden Båstad, bör du göra det. Båstad är känt för sina tennismatcher, och att överklassen dras till staden sommartid. Det är inte så konstigt med tanke på den vackra naturen invid Bjäre halvön. Båstad ligger precis så att hela strandpromenaden visar havsbandet och den obrutna horisonten. Här ligger stora ch exklusiva villor invid havet och stränderna. Här finns småbåtshamn som både norska, danska och tyska seglebåtar lägger an.

Besök naturreservat

Naturreservatet Hovs Hallar har både klippor som man kan klättra på. Här kan man ägna sig åt "bouldering" vilket innebär att du behöver ta med dig klätterutrustning då du kommer att kliva på stenformationer. Bouldering är även en bra träningsform som ger dig muskler. Här kan man även ägna sig åt fågelskådning för den som är intresserad. På sommaren går det att bada i naturreservatet. Här finns allt för den som är aktiv och vill hålla sig i god form under semestern.

Vandra på Skåneled

I Hovs Hallar finns det en en vandringsled där man kan vandra. Ha med riktigt bra utrustning och proviant. Se till att äta när man blir hungrig så orkar man gå hela leden. Det är även bra att ha med en karta av papper och inte förlita sig på mobilen då det inte finns uppkoppling överallt. Man går ganska långt, flera kilometer och tar sig genom kustområdet längs Bjäre halvön. Den som njuter av naturen men som inte är så fysiskt aktiv kan gå vandringsleden som erbjuder lagom med kroppsaktiviteter.

Spela golf

Har kan man spela golf på natursköna golfbanor. Den som älskar golf kommer att gilla golfbanorna som samtidigt ger härliga upplevelser av naturen och utsikt mot havet. Har man inte så lågt handikapp kan man alltid träna på att sänka det. Ta med kepsen och solglasögonen. Goldutrustning kan du alltid hyra på plats. Vill du kan du få privtlektioner av tränare på hotellet.

Bada bastu och badtunna

På hotellet Hovs Hallar kan man alltid bada bastu och badtunna. Här kan man även beställa Spa, massage och annat som är nyttigt för kroppen. Man måste inte vara aktiv, om man istället behöver avkoppling. Då kan man lata sig och bara njuta av god mat, dryck och olika utbud av Spa-aktiviteter. Varför inte boka in en ansiktsbehandling, chokladbehandling eller taktil massage? Stanna på hotellet efter alla aktiviteter, och koppla av i restaurangens utbud av mat och dryck.

9 Jun 2019