Vandrarhem Stockholm

Golvslipning ett sätt att spara i Stockholm

Det finns sätt att spara pengar när det är dags för renovering i hemmet i Stockholm. Ett gammalt trägolv kan behandlas med golvslipning och bli som nytt igen.

När det är dags för renovering och man har en snäv budget finns det några knep att ta till för att inte betala mer än nödvändigt. Se efter vad som finns just då och om det enkelt går att fräsha upp. Som att måla de slitna väggarna, olja de nötta golven, eller om nödvändigt få hjälp med golvslipning och slipp materialkostnad.

Familjen Eriksson hade en strikt budget och gjorde precis som ovan. De målade ljusa färger på väggarna för att sedan kunna komplettera med färgade gardiner, kuddfodral, blommor och tavlor. Vardagsrumsgolvet skulle eventuellt slipas för att bringa nytt liv i den vackra parketten som för länge sedan lagts där.

Använd rotavdrag för golvslipning

Golvläggaren som arbetade med golvslipning i Stockholm kom för att se om parketten var tillräckligt tjockt för en golvslipning. Denne konstaterade att det troligtvis var gjort en gång och skulle med lätthet kunna slipas två gånger till innan det skulle bli för tunt för att klara proceduren. En glad nyhet inför framtiden.

Golvläggaren hade kommit tillbaka med en offert som var bättre än de kunnat hoppas på. Med det smarta rotavdraget, som innebar att man fick dra av en del av kostnaderna. Summan som sparades skulle sättas in på ett konto för framtida renoveringar, Något de båda tyckte var en genialisk idé.

30 Oct 2022