Vandrarhem Stockholm

Finns det för många målare i Stockholm?

Det kan nog aldrig bli för många målare Stockholm. För det första byggs det hela tiden nytt. För det andra flyttar det hela tiden in nya människor i stan.

Så fort det ska byggas ett nytt bostadsområde kommer det att finnas behov av målare som är på plats och ger lite färg på väggar och golv. Det ska målas lister och det kan även bli aktuellt att måla fönsterkarmar. Det beror ju lite på vilken slags fönster man väljer att sätta in i boendet.

Ska det byggas om på ett äldre område är det samma sak som gäller. Det handlar alltid om färg och form. Det gör att det aldrig kan bli för många som målar. Dessutom går det hela tiden äldre hantverkare i pension, så det kommer självklart att finnas jobb åt alla.

Att vara målare i Stockholm

För den som vill vara målare i Stockholm gäller det att inte ligga på latsidan. Det är alltid hög konkurrens om jobben. Vill man ligga i framkant och ha mycket jobb behöver man anstränga sig. Nöjer man sig med lite jobb här och där kan det kanske funka med att man är lite mindre noggrann.

I slutändan lönar det sig dock alltid att göra ett bra jobb. Faktum är att det skänker större glädje att göra bra ifrån sig än om man bara hafsar över. Visserligen kan det alltid bli ett och annat misstag men det är troligtvis inget som inte går att rätta till.

28 Jun 2022