Vandrarhem Stockholm

Fartfylld och rolig aktivitet på gokart i Stockholm

Är du redo att testa på något fartfyllt som får kroppen jubla av glädje? Då är det gokart du ska testa. Det är något för alla och du kan göra det i Stockholm.

Snart var den stora dagen kommen för Emil, han skulle gifta sig. Det var något han aldrig hade trott, men en dag fann han sin vackra framtida fru. Emil ville slå på stort och ha en svensexa som de sent skulle glömma. Att bo i Stockholm hade sina fördelar, som alla de olika aktiviteterna som fanns tillgängliga där.

Svensexan skulle bli stor, de skulle nog i alla fall bli runt femton personer. Trots att Emil skulle lämna över orden till sin bestman, så ville han vara med och bestämma lite själv. En sak han verkligen hade på önskelistan, var att åka gokart. Emil ville flyga fram i den och ha den bästa svensexan han kunde tänka sig.

Rolig tävling i gokart

Emil såg fram emot att få köra snabbt med gocarten, men framför allt att få tävla mot sina vänner. Han kunde tänka sig att vara lite snäll och inte vinna med hästlängder, men snällare än så, det skulle han inte vara. Emil visste redan det perfekta stället som erbjöd gokart i Stockholm och så mycket mer.

De fick tydliga instruktioner om vad som ingick när de skulle köra gokart. Allt som skyddskläder och hjälmar hade de redan på plats och det fick de alla låna. Gokarten skulle bli riktigt rolig, men den skulle även vara säker.

3 Mar 2023