Vandrarhem Stockholm

Därför är valet av mäklare i Vasastan viktigt

Ska ni sälja er bostadsrätt i Vasastan och letar efter en mäklare? Med hjälp av en lokal mäklare kan man ofta få ut ett ännu bättre pris. Här kommer några tips.

Det flesta som säljer sin bostad ska ha pengarna för att investera i ett nytt boende. Därför är det viktigt att man gör sitt yttersta för att få ut så mycket som möjligt. Ofta har valet av mäklare stor betydelse, och det gäller att hitta någon som kan kommunicera med spekulanterna på ett bra sätt och som även har lokalkännedom om Vasastan. Men som säljare måste man också känna förtroende för den mäklare man har valt. Andra saker som är viktiga vid en försäljning är hur bostaden presenteras i annonser och vid visningen. Detta för att locka så många spekulanter som möjligt och för att få igång en bra budgivning.

Hur hittar man rätt mäklare?

För att hitta en skicklig mäklare i Vasastan kan man fråga vänner som själva har sålt sin bostadsrätt om tips. Att gå på rekommendationer är nästan alltid det bästa men det är viktigt att även lyssna på det motsatta. Hör man mindre bra saker om en viss mäklare ska man givetvis undvika att anlita denna person. Bäst är att träffa några olika mäklare och be om en prisuppgift innan man bestämmer sig. De flesta mäklare lämnar uppgifter om sitt arvode i samband med att de värderar bostaden. Då värderingen är kostnadsfri kan man träffa så många mäklare man vill tills man hittar den rätta

24 May 2022