Vandrarhem Stockholm

Däckhotell är ett paradis för bilägare

Däckhotell är en plats där du kan lägga ifrån dig dina däck och hämta dem nästa gång du ska skifta från antingen vinter- till sommardäck eller tvärt om.

Tänk dig följande scen. Du har precis köpt en ny bil och till din bestörtning ligger det fyra stora däck i bagaget. De verkar till och med lite slitna. Du vet inte var du ska göra av dem. Lägenheten är för liten och alla förråd är fyllda med annat. Paniken slår till. Vad i hela friden ska du ta dig till?

Som tur är finns det ställen som tar hand om alla de problem som just infunnit sig hos dig. De kallas för däckhotell. Där lämnar man in sina däck till förvaring. För detta tas det ut en liten avgift men i de flesta fall ingår det då ett däckbyte. Vips var det problemet löst också.

Däckhotell ger trygghet

Att ha dina däck i trygg förvaring på däckhotell är ett smart drag. Du kommer kunna få bra hjälp och experter på däck som både kan skifta däck när det behövs och förvara dem när du inte använder dem. På köpet kan du få råd om när det är dags att byta till nya och tips om vilka som passar bra till bilen.

De som finner allt som handlar om däck intressant, har ofta det som yrke. De kanske köper in däck från andra länder och sedan säljer dem vidare. Eller så gillar de att serva människor och deras bilar genom att helt enkelt förvara däck och montera dem dagarna i ända.

4 Oct 2022