Vandrarhem Stockholm

Akuttandvård i Solna – din räddare i nöden

Besväras du av en tand som gör ont? Stör denna smärta ditt vardagliga liv och påverkar ditt humör? Kontakta då akuttandvård i Solna och få hjälp inom 24 timmar!

Du vrider och vänder dig i sängen, det är alldeles för sent och du ska till jobbet om bara några timmar. Kastar dig fram och tillbaka, kan inte sova. Hur du än sitter eller ligger känner du en molande smärta i en av dina hörntänder. Du har kämpat mot denna smärta i några dagar nu och du börjar bli rejält trött på att inte få sova ordentligt.

Med ljus och lykta har du sökt efter lindring på dina problem men förgäves. Alla tandläkarmottagningar du har kontaktat är fullbokade och kan endast erbjuda tider flera veckor bort. Läget ser hopplöst ut men det finns hopp! Akuttandvård i Solna är din räddare i nöden. Allt du behöver göra är att kontakta dem via telefon eller mejl och du får en tid inom 24 timmar.

Akuttandvård lindrar smärtan

Att välja akuttandvård i Solna har en mängd fördelar som garanterat kommer lindra din smärta. Det är av yttersta vikt att få hjälp så fort som möjligt vid tandvärk, detta då värken kan vara ett tecken på dålig tandhygien.

Som tur är erbjuder mottagningen som sagt tid inom 24 timmar. Till skillnad från många andra mottagningar har de en stor lokal med många kunniga tandläkare för att säkerställa att kötiderna blir korta. Vanligtvis får du behandling i samband med undersökningen under det första besöket på mottagningen.

13 Aug 2022